Qui sóc

Música, gestora cultural, professora.

Doctora en Sociologia (Cum Laude – Internacional) per la Univeristat de Barcelona (2018), Màster Oficial de Gestió Cultural (UOC, 2013) i Màster d’Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies (UOC, 2016). També és Diplomada en Mestre/a, Especialitat Educació Musical (UAB, 2010).

Investiga sobre sociologia de la cultura i de les arts; professions artístiques; música i educació, entre d’altres. Ha participat com a ponent en diferents congressos internacionals (Suïssa, Àustria, Uruguai, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Espanya).

És docent a la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, l’Escola Superior de Música de Catalunya i l’Escola Superior d’Arts Escèniques i Producció Musical (Esart). És coordinadora del Màster de Management i Producció Musical de l’Escola Superior de Música de Barcelona (Esmuc).

Es forma musicalment en piano i cant modern i jazz. Actualment co-dirigeix “Sonall, música per a nadons”, juntament amb Gemma Rafecas. Des de 2015, interpreta cançons tradicionals catalanes amb el guitarrista Dani Jané. Des de 2011, compon, interpreta i dirigeix l’espectacle musical infantil “Maila, un món de contes a través de la música”. Des de 2006, ha format part d’agrupacions musicals de soul, funk, pop i rumba com a teclista, corista, acordionista i cantant.

Des de 2005, treballa com a mestra de música en diferents escoles de Barcelona, essent professora de Música per a Nadons, Sensibilització Musical, Llenguatge Musical, Conjunt Instrumental, Coral, Cant i Piano.